SEIKLUSED SILMAPIIRIL

Lõvikutsikas ja Hiireke

 

turkey 640

Kui lõvikutsikas jõuluõhtul koju jõudis ootas teda jõuluvana suure pakiga. Pakki avades oli seal väike – ümmargune kingitus. Kingitust avades oli seal kirjas „INCEKUM KASABASI ALANYA – TÜRKIYE 12.-19.03.2014.

tyrki

Lähemalt uurides selgus, et kingituseks oli reis kahele. Ei pea Lõvikutsikas pikalt pead murdma, ega tuttavate, sugulaste või lähedastega võitlema hakkama, sest jõuluvana oli seda pahameelt juba ette näinud – ning ka Lõvikutsikale reisikaaslase välja valinud. Vaadates ürikut – selgus et reisikaaslaseks on ikka tema hea reisikaaslane Hiireke.

Hiireke oli juba mõned aastat tagasi Türgis käinud, Kemer`i piirkonnas kuid ega selle seitsme päevaga väga palju ära ei õpi … seega oli tema õnn samuti väga suur, et jõuluvana just teda oli valinud Lõvikutsikale reisikaaslaseks.

Kuna detsembris on Eestimaal veel talv ees ning reisini on veel mitu kuud aega, siis ettevalmistusi nii varakult pole vaja tegema hakata. Kohvrid on ka mõlemal eelnevalt olemas ja mõned dollarid ka veel Egiptuse reisist alles, siis praegu kiiret pole veel kuskile. Võib rahulikult märtsi kuud ootama hakata, et kevadet kiiremini näha kui eestimaal. Siis näeme kevade algust kaks korda algul Türgis ja siis Eestis.