SEIKLUSED SILMAPIIRIL

Lõvikutsikas ja Hiireke

DSC 0481

KLAIRE ALIAS RUUDUKE VÕI HIIREKE

Kaire hing on sammuti seikleja tüüpi. Kord aastas on ta sõbrannaga ära lennanud kaugele soojale maale ja kui Tallinnas igapäevasest rutiinist saab siiber, siis võtab ta Lõvikutsika kaasa ja läheb kusagile seiklema.

Loe edasi: RUUDUKEHIIREKE

rein

REIN (Haapsalu)
Rein on Haapsalus bussijuht ja elas oma igapäevast rahulikku elu senini, kuni Lõvikutsikas ja Hiireke nad ükskord Rootsi meelitasid ...

Loe edasi: REIN

melle

MARELLE ALIAS MELLE

Melle on olnud terve elu kodune. Ta on oma elu mööda saatnud rahulikult tööd tehes ja elades Läänemaal. Täna elab MELLE Haapsalus. Kuna tema õde HIIREKE on suur seikleja ...

Loe edasi: MELLE

mommi

Lõvikutsikas oli juba aastaid käinud üksi koos Turja Touriga erinevatel bussireisidel. Temast oli saanud reisimaskott. Ühel Slovakkia suusareisil luges taas lõvikutsikas rahvast üle. Koguaeg luges ta rahva hulka ühe noorpaari suurt karu ja alati oli rahvaarv õige.

Loe edasi: MÕMMI

kraaka

Hiireke oli kunagi Tallinna Lauluväljaku messil lastekaupade leti taga müüjaks. Seal oli palju ühesuguseid kraakasid ja teisi karvaseid ja sulelisi. Kuid kui kõik ilusad kraakad leidsid endale ruttu toredad omanikud siis Hiirekesele jäi silma just üks viltuse tiivaga selline õnnetu kraaka ja siis otsustas Hiireke oma Tallinna töökohast saadud raha eest see viltuse tiivaga Kraaka ära osta.

Loe edasi: KRAAKA

loro

LÕVIKUTSIKAS ja HIIREKE on käinud mitmel välisreisil, ning nendega on kaasa ennast lohistanud kaks seiklejat MÕMMI ja KRAAKA.

2017 aasta novembris aga puges autosse Tenerife saarelt jooksu pannud keiserpingviin – LORO. Ta lihtsalt otsustas Loro Loomapargist meiega siia külma Eestisse kaasa tulla.